Pagina's

dinsdag 29 april 2014

Kruidvat 1+1 gratis make-up actie : aanraders!

Het is weer zover: één van de leukste avonden voor beautyliefhebbers staat voor de deur. Aanstaande woensdag 30 april openen de Kruidvat filialen speciaal tot 20.00 uur de deuren. Van 17.00 tot 20.00 is er weer dé 1+1 gratis make-up actie. Alle combinaties zijn mogelijk en elke klant mag maximaal 10 producten kopen. Klopt je beautyhartje al sneller? Ik geef je een paar aanraders van make-up artikelen te koop bij de Kruidvat.

Behalve het 1+1 gratis van deze actie is het ook erg fijn dat het "kies & mix" is. Je bent niet verplicht om twee producten van één en hetzelfde merk te kiezen maar je mag helemaal los gaan tussen alle merken en soorten producten waardoor alle combinaties geldig zijn tijdens deze actie. Bij de kassa wordt de actie als 50% korting verrekend.

MakeUp Academy Liquid Eyeliner
Sinds vorige maand is het Britse budget beauty merk MUA te koop bij diverse Kruidvat filialen. Dit merk heeft kwalitatief zeer goede producten voor een fijne zachte prijs. Natuurlijk kan eyeliner niet ontbreken in het schap van dit merk. Voor €2,99 koop je een fijne zwarte liquid eyeliner van het merk MUA.
Wil je een complete review over deze eyeliner lezen? Klik dan HIER

Essence Long Lasting Lipstick
Lipsticks zijn zeer populair op dit moment. Je mooie lippen mogen gezien worden! Een mooie lipstick kan je look afmaken. De meest felle kleurtjes zie je op dit moment op straat en in de bladen maar er zijn genoeg vrouwen die liever kiezen voor wat subtielere kleur lipstick. Voor €2,39 kan je al long lastig lipsticks van Essence kopen.
Wil je een complete review over deze twee subtiele kleuren lipsticks lezen? Klik dan HIER 

Essence Foundation, Lipstick & Nagellak
Foundation, lipstick en nagellak. Drie soorten beautyproducten die onmisbaar zijn in mijn make-up stash. Essence heeft hierin zeer goede en mooie producten. Voor leuke budgetprijzen kan je je slag slaan in het Essence schap. 
Wil je een complete review over deze drie producten lezen? Klik dan HIER 

Catrice Re-Touch Light Reflecting Concealer
Concealer kan je wakker laten lijken en je gezicht net die finishing touch en lift geven. Door een concealer in een tint lichter dan je huid onder je ogen aan te brengen geef je je gezicht een lift zonder dat er ook maar één naald bij te pas komt. Catrice heeft een concealer in een handige pen waar je aan de onderkant van de verpakking draai waardoor er concealer aan de bovenkant uitkomt. Voor €3,99 kan je deze concealer al kopen.
Wil je een complete review over deze concealer lezen? Klik dan HIER 

Wat vinden jullie van deze producten? Naar welke ben je het meest benieuwd? Natuurlijk is er nog veel meer keuze aan producten om in je winkelmandje te doen woensdagavond! Ga je heen? Op welk product heb jij je zinnen gezet? Laat het me weten!

Liefs

1 opmerking:

  1. Ik heb er zo'n zin in haha. Zelf heb ik geen wishlist, maar ik wil gewoon even rondkijken :D liefs x

    BeantwoordenVerwijderen