Pagina's

dinsdag 6 mei 2014

MET Gala 2014 outfits

Het MET Gala is een jaarlijks terugkerend gala waar geld wordt ingezameld voor het Metropolitan Museum of Art's Costume Instituut. Voor €25,000 dollar kon menig celebrity ook dit jaar een toegangskaartje kopen. De aandacht lijkt niet zozeer op het inzamelen van geld te liggen maar op de mooiste pakken en jurken die deze avond gedragen worden. Met Anna Wintour aan het hoofd van de gastenlijst haalt iedereen alles uit de kast om zo indrukwekkend mogelijk op het gala te verschijnen. Vannacht was het weer zover en verschenen de mooiste maar ook niet zo mooie creaties over de rode loper van het MET Gala 2014. Vandaag hiervan een overzicht. 

De meest prachtige jurken uit diverse modehuizen kwamen gisteravond voorbij. Het MET gala is elk jaar weer een feest van gezien en gezien worden. Van glamourkoppels tot topmodellen: allemaal waren ze aanwezig. De ene vrouw was nog mooier dan de ander. Daarom hieronder een overzicht.

Sarah Jessica Parker in Oscar de la Renta

Mary-Kate & Ashley Olsen

Jay-Z & Beyoncé Knowles in Givenchy

Lupita Nyong in Prada

Emma Stone in Thakoon

Charlize Theron in Dior & Sean Penn

Reese Witherspoon in Stella McCartney

Marion Cotillard in Dior
Kate Upton in Dolce & Gabbana

Kim Kardashian & Kanye West in Lanvin

Cara Delevingne in Stella McCartney

Rihanna in Stella McCartney

Johnny Depp & Amber Heard in Giambattista Valli Couture

Selena Gomez in Diane von Furstenberg

Joshua Jackson & Diane Kruger in Hugo Boss

Jessica Alba in Diane von Furstenberg

Solange Knowles in 3.1 Phillip Lim

Kirsten Dunst in Rodarte

Ryan Reynolds & Blake Lively in Gucci Premiere

Anne Hathaway in Calvin Klein

Naomi Campbell in Riccardo Tisci

Elizabeth Olsen in Miu Miu

Rita Ora in Donna Karan Atelier

Kendall Jenner in Topshop

David Beckham & Victoria Beckham in Victoria Beckham

Wat vinden jullie van de outfits dit jaar? Voor mij steken de zussen Mary-Kate, Ashley en Elizabeth Olsen en Blake Lively absoluut met kop en schouders boven de rest uit. 
Actrice Lupita Nyong, Solange Knowles en Kirsten Dunst vielen voor mij persoonlijk helaas tegen in hun kledingkeuze. Jammer want ik weet dat deze vrouwen veel beter kunnen.

Wat vinden jullie van de jurken die voorbij kwamen? Wie is jouw favoriet en van wie had jij meer en beter verwacht? Laat het me weten!

Liefs

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige jurken! Mijn favorieten (qua kleding en make-up) zijn Selena Gomez, Reese Witherspoon, Blake Lively, Emma Stone, Jessica Alba & Amber Heard. Solange Knowles vind ik ook ontzettend tegenvallen..

    BeantwoordenVerwijderen