Pagina's

woensdag 15 oktober 2014

Catrice Limited Edition "Viennart"

Catrice komt in november met een limited edition is geïnspireerd door diverse fashion shows met invloeden van kant tot bloemenprints. Veel designers maken op dit moment stukken gebaseerd op de ultieme vrouw met rondingen. Catrice heeft in deze editie, "Viennart" genaamd, deze trends met elkaar gecombineerd op een artistieke en extra vrouwelijke manier wat geleid heeft tot deze limited edition. De collectie kenmerkt zich door verschillende rood tinten met als contrast metallic en goud tinten. Benieuwd geworden? Lees gauw verder om de collectie alvast te bekijken voordat deze in november in de winkels komt te liggen. 


Eén van de meest opvallende items aan deze collectie zijn de baked oogschaduws. De oogschaduws hebben een goede pigmentatie waardoor je zeker bent van een intense oog-look. Er is voor ieder wat wils met de kleuren lavender, goud en bruin.

01 - Pearly Pastering - €3,99
02 - Stunning Stucco - €3,99
03 - Lovely Lace - €3,99

Ook de lipsticks beloven een goede pigmentatie met prachtige shimmers waardoor je lippen gegarandeerd zullen stralen in de decembermaand. De lipsticks zijn romig en zacht waardoor ze fijn zullen aanbrengen. De hulzen zien er elegant uit met bloemen details aan de buitenkant. Met een zachte nude, licht rood en bordeaux kleur kan je kiezen voor rustige lippen of je lippen de eye catchers van je gezicht laten worden.

 
01 - Nude Nouveau - €3,99
02 - Klimt's Gentle Kiss - €3,99
03 - Klimt's Ardent Kiss - €3,99

De blush in deze collectie heeft een mooie licht rode kleur in combinatie met een zachte nude kleur wat zal zorgen voor een gezonde blos op je wangen tijdens de koude winter dagen.

01 - Floral OrnARTment - €3,00
Je nagels zullen ook mooi verzorgd de winter in gaan met deze vier kleuren. Ook bij de lakjes zijn het uiteenlopende kleuren waardoor er voor ieder wat wils bij zit. De flesjes hebben mooie kanten details aan de buitenkant wat ze met recht tot collector items maakt.

01 - Pearlescent Purpose - €2,79
02 - Vienna Rose Woods - €2,79
03 - LilART Lily - €2,79
04 - ARTful Red - €2,79

Een bijzondere toevoeging aan deze collectie is het parfumflesje. Het flesje past volledig bij het thema van de collectie en staat bij iedere fashionista prachtig op haar kaptafel. Met het ballon vormige pompje spuit je makkelijk een mist van je favoriete parfum in je nek of je hals. Een absolute aanwinst!

Scented Powder Parfum - €4,99

Je wil er natuurlijk aan het einde van de middag nog net zo fris en fruitig aanzien als toen je 's ochtends de deur uit ging. Met dit handige spiegeltje kan je makkelijk je make-up bijwerken. Met de prachtige details op deze spiegel is het een prachtig extra sieraad in je tas.

Handspiegeltje - €3,49

Wat vind jij van deze limited edition? Zitten er items tussen waar je nu al erg benieuwd naar bent? Laat het me weten!
Vanaf medio november tot en met december ligt de collectie in de winkels!

Liefs Roos

4 opmerkingen:

  1. Ik ben heel erg benieuwd naar de oogschaduws en die donkere lipstick. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw, die ogenschaduws zien er prachtig uit! Ik ben ook erg benieuwd naar die ''Scented Powder Parfum''.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zitten erg mooie dingen tussen. Mooie lakjes, ik ben er benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oeh die donkere lipkleur ziet er mooi uit. En die scented parfum, ik ben erg benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen